Home

Het laatste nieuws

Nieuws
fijne vakantie en tot 5 september
fijne vakantie en tot 5 september
Wat een gezellige laatste dag! Vandaag hebben alle kinderen op de springkussens gespeeld, hebben we met de hele school de groepen 8 uitgezwaaid en sprongen zij via een stormbaan de basisschool uit. Geniet van een heerlijke vakantie en tot 5 september allemaal. team Het Molenveld
Wat een prachtige stoet
Wat een stoet reed er door Berghem! De kinderen van groep 8 waren prachtig uitgedost! Aangekondigd door Joris werd er over de rode loper geparadeerd. Helemaal klaar om een fijn feest met elkaar te vieren!
graffiti bij Berghem Sport
Vanmiddag mochten Mats, Moos, Demi en Thije mee naar Berghem Sport om een bijdrage te leveren aan een groots graffitiwerk. Houd het Brabants Dagblad deze week goed in de gaten want ook zij waren met journalist en fotograaf vanmiddag van de partij.
Koningsspelen 2022!
Koningsspelen 2022!
Wat heerlijk dat het weer kon! De wind was fris maar dat weerhield ons niet van ontzettend fanatiek meedoen met alle leuke spellen! En dat op het sportveld van Berghem Sport! De sponsorloop voor KIKA was geregeld door Sara, Dany en Zoë uit groep 7, geholpen door leden van Berghem tegen Kanker. Het was een geweldige ochtend. Bedankt voor alle hulp! We wensen jullie een fijne meivakantie!
April 22
Continue reading
Kalender
Schoolkamp
September 28Continue reading
Studiedag
Herfsttocht
Herfstvakantie

 

Schoolplan Molenveld

 

 

schoolplan molenveld

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences